OVER BIKERBASE

WhatsApp Image 2019-05-23 at 10.19.09(2)

Bikerbase de motorkledingwinkel in Flevoland 

Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een thuishaven voor elke motorrijder. 

​In het voorjaar van 2018 zijn is Learn to Ride gestart met het geven motorrijlessen in Lelystad, na jaren actief te zijn geweest in Almere. 

 

Begin 2019 heeft Johan de eigenaar de stoute schoenen aangetrokken. En opende hij de nieuwe thuishaven voor elke motorrijder ´Bikerbase´. Deze motorkledingwinkel staat voor een plek, waar motorrijders samen komen voor ontspanning, een goed gesprek en goed advies. 

Alpinestars en Scorpion dealer in Lelystad


Bikerbase is een winkel met personeel waar het motorrijden door de aderen stroomt. Kom je voor een bakkie of doe je mee met een leuk event, bij ons ben je altijd welkom.

Wij zijn een motorkledingstore volgens een uniek concept, je vindt hier twee verdiepen vol met kwalitatief hoogwaardige motorspullen van de merken Alpinestars, Bering en Scorpion. Je hoeft nu niet meer ver te rijden voor je motorgear. Daarnaast zijn wij ook de enige lifestyle dealer in Nederland van Fullslick Apparel. Dus keuze genoeg. 

Zoek je naar een mooie leren motorjas of unieke motorhelm. Dan kun je bij ons goed slagen. De winkel heeft motorjassen, motorbroeken, jeans, motorlaarzen of sneakers, helmen, handschoenen en accessoires. 

Daarnaast vind je bij ons altijd unieke motorproducten op onze limited edition afdeling. 

IMG-20190430-WA0006.jpg
IMG-20190430-WA0004.jpg
WhatsApp Image 2019-05-23 at 10.08.04(1)
IMG-20190430-WA0008.jpg

Meer dan alleen een kledingwinkel 

Heb je motorrijbewijs gehaald of ben je nog aan het lessen. Dan kun je bij Bikerbase in Lelystad profiteren van mooie acties. We hebben regelmatig een mooie aanbieding op onze artikelen. 

Naast dat wij een winkel zijn, hebben we ook regelmatig events. 

Van een speurtocht met bbq tot aan een lady's night. Dus houdt onze facebook en eventpagina in de gaten. Wie weet zien we je snel.